Vajalikku beebi tuppa

Üks põnevamaid asju beebiootuse ajal on beebi toa ettevalmistamine. Räägime beebi voodipesust. Valikud on palju - erinevad värvid, kangad, mustrid ja suurused. Beebitekk
Enne asjade ostmist tuleks selgeks teha, kuidas on beebil hea ja turvaline magada. Mõned olulised asjad, mida võiks tarvis minna on:

naturaalsest_kummist_lutt_beige_ja_hunter_green_2pakk-300x300.jpg  naturaalsest_kummist_lutt_poisid_3-300x300.jpg

  • Voodilinad – eelista kummiga lina. Nii püsib voodilina kenasti omal kohal. Voodilinu võiks olla mitmeid, et vältida tihedat pesupesemist.
  • Veekindlad aluslinad kuluvad ära selleks, et kaitsta madratsit beebi “õnnetuste” eest. Ja neid juba juhtub. :)
  • Madratsikate - kaitseb madratsit tolmu ja mustuse eest.

Voodipehmendus - beebidel on kombeks oma pead, käsi ja jalgu võrede vahelt välja upitada. Voodipehmendus on mõeldud selleks, et beebi end ei vigastaks. Voodipehmendusi kasutatakse ka voodi kaunistamiseks. Veendu, et pehmendus on voodile paras ja ulatub täpselt kõikide voodinurkadeni. Beebimänguasjad

  • Tekid - oi, kui palju erinevaid neid leiab. Erinevatel kangastel on erinev hingavus ja soojushoidvus. Beebitekkide hind sõltub kangast, disainist ja kvaliteedist. Tekke soetades oleks hea arvestada erinevate aastaaegadega. Eelista kvantiteedile kvaliteeti.
  • Suletekid - võivad alguses pisikese beebi jaoks liiga kohevad ja suured olla, vali parem beebile magamiskott või mähkimislina, kus ta saab puusast vabalt jalgu liigutada.
  • Padjad - kasuta patju ainult dekoratiivsel eesmärgil. Beebi ei vaja magamiseks patja. Ära jäta beebit kunagi padjaga järelvalveta.

Vali õiged tooted

Ole tähelepanelik, millised tooted on beebi voodi lähedale asetatud. Üks hetk hakkab beebi end püsti tõmbama ja on oluline, et beebi end vigastada ei saaks. Näiteks voodipehmendused võivad selles vanuses ohtlikuks muutuda, kuna beebi võib hakata sinna peale astuma ja nii end üle ääre upitada. Samuti tuleks tähelepanelik olla erinevate nööride, kardinate, pistikute ja voodikarussellidega.
Beebile voodipesu valides on oluline nii turvalisus kui mugavus. Kangas võiks olla kergesti hooldatav ja pidada vastu pidevale pesule.

Meie Babyluvis pakume sinu beebile nii õhulisi musliinist voodilinu ja tekke kui ka beebide lemmikuid, bambusest mähkimislinu. Vaata www.babyluv.ee

Comments

Popular posts from this blog

Milliseid mänguasju beebi vajab?

BEST BLANKET FOR NEWBORN